8 Ekim 2012 Pazartesi

Kuzenleeeer :)

Bilenler bilir bende bir kuzen bolluğu vardır :) Hepimiz evlere şenliğiz.. Facebookta bir grubumuz var, facebook facebook olalı böyle aktif bir grup görmemiştir, her an faaliz maşallah, muhabbetin biri bin para :)

Eee bu kadar kuzen olunca da onlar için yaptığım çalışmaların sayısı da oldukça fazla oluyor tabi.. Daha önce Tuba için yaptığım yaşlı çift anahtarlığı yayınlamıştım. Şimdi de diğerlerini yayınlamaya geldi sıra...

Dedim ya, kuzen çok, action çok :) Yakın zamanda Hüseyin'i evlendirdik, evlerine bir hediye icab eder dedim, bu anahtarlığı yaptım :) Evliler, mutlular, hep de mutlu kalsınlar inşallah :)




Bir diğer kuzenim Fatma doğum yaptı, şu bebişin güzelliğine bakar mısınıııııız? :) (maşallah demeyi unutmadan bakın olur muu? :)



Emre'cim için de bir duvar panosu yaptım ( Aslında yaptım diyorum da, biz bunu sevgili Ayşın Önol nam-ı diğer Lady Craft ile yaptık, 3 hafta önce Lady Craft'ta kursa başladım. Süper eğlenceli ve verimli geçiyor, yakın zamanda yaptıklarımızı ayrı bir postta yayınlayacağım inşallah). Panonun ilk hali böyleydi...


Ama sonra annemin "o çocuk silik olmuş" temalı ağır eleştirileri sayesinde bu şekilde değişti kendileri :)


Bebişimin odasını da böyle süslemiş.. Sağlıkla sıhhatle büyür, hayırlı evlat olur inşallaaaaaah...



Sonra bu yaptıklarımı gören bir diğer kuzenim Dilay (Murat Abi'min eşi) de "ben de isteriiiiiiim" nidalarında bulununca, onun için de bu anahtarlık çıktı ortaya. Onda da action yok sanmayın, aslında hamile ama "çocuğuma da yaparsın evime de yap banane banane" dedi, tabii ki reddedilmedi :)



 


Anahtarlığım evlerinde yerini almış bile :) Güle güle kullansınlar inşallah..

 



Şimdilik kuzenler için bu kadar, bitti sanmayıııııııın, Hanife de hamile, onun kutu da yolda geliyor inşallah :)

Herkese sevgiler, özellikle sevgili kuzenlerimeeeee....






3 yorum:

  1. duygucuğum hepsine bayıldım çok güzeller çokkkkkk.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık harika çalışmalar...

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık kuzi, her sabah aklımdasın ;-)

    YanıtlaSil

Blogum kaç kez görüntülendi?

İzleyiciler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...