9 Eylül 2012 Pazar

İhtiyar Çift...

Biz geleneklerini yaşatan bir aileyiz... Mesela bizde kimse bayramda tatile gitmez, bayram büyüklerle birlikte geçirilir. İşte bu buluşmaların sonuncusu bu Ramazan Bayramı'nda yaşandı, tüm aile bir aradaydık. Ben tabii bu buluşmayı yaptıklarımı sevgili kuzenlerimle paylaşmak için bir bahane bildim :)) "Kızım sen deli misin? Bu kadar yoğun bir çalışma tempon var bunları ne ara yapıyorsun? Sana inanmıyorum bunları sen mi yapıyosun?" soruları havada uçuştu tabii hemen :) Sağolsunlar çok beğendiler yaptıklarımı.. Ama en çok amcamın kızı Tuba'nın elinden Nurten için yaptığım anahtarlığı almakta zorlandım. "Banane Duyguş bu benim vermem" dedi başka bişey demedi. Sonra hayatta olmaz o Almanya'ya gidiyor, ben sana yine yaparım diyerek zar zor aldım anahtarlığı elinden:)

Bugün de sözümü tuttum. Anahtarlık bitti. Sipariş yaptığım çalışmalarda özel istekleri büyük bir memnuniyetle kabul ediyorum. Çünkü her özel istek yeni birşey öğrenmek zorunda ve bir öncekinden daha farklı birşey yapacak olmam anlamına geliyor. Tuba bana "ihtiyar bir çift olabilir mi evin önünde oturan?" diye sorunca önce olmaz nerden bulayım nasıl yapayım dedim ama sonra rahat duramadım tabii.. Araştırma soruşturma sonunda bu çiftin biblosunu buldum :) İkinci istek kolaydı, kapıda kendisi ve eşinin (Musa) isimlerinin başharflerinin yazmasıydı. Onu hemen hallettim :)

Bir de yeni keşfim Kadıköy'deki maket dükkanı... Kocam sağolsun farkedip beni soktu dükkana, çok güzel, çok işime yarayacak şeyler buldum. Buradaki ağacı ve yere serili çimi de oradan aldım.

Neticede benim çok sevdiğim, mesajla gönderdiğim fotoğrafta gördüğü kadarı ile Tuba'nın da çok beğendiği çalışma çıktı ortaya :)  Henüz teslim bile edemedim anahtarlığı ama çok sevdim dedim ya, dayanamadım hemen yazdım yazısını...

Güle güle kullanın sevgili kardeşim. İnsallah bu çift gibi uzun bir ömrü beraber yaşarsınız ve 50. evlilik yıldönümünüzde birbirinize verdiğiniz hediyeleri açarken biz de sizin böyle fotoğrafınızı gerçekten çekeriz, hayaller gerçek olur.. Gerçi o yaşımızı görsek bile elimiz titremeden fotoğraf çekemeyiz, torunlarımız çeker belki ne dersiniz? :))







5 yorum:

  1. duygucuğum ellerine sağlık .harika olmuş.bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Serpil Hanım :) Öpüyorum sizi :)

      Sil
  2. kesinlikle muhteşem tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem olmuşlar elinize sağlık, maketlerle ilgilenen birilerini bulunca çok seviniyorum çünkü ben de bayılıyorum ve kendimce birşeyler yapıyorum.

    YanıtlaSil

Blogum kaç kez görüntülendi?

İzleyiciler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...