3 Eylül 2012 Pazartesi

Yurtdışına ikinci sevkiyat :)

Herkese Merhaba

Kısa bir tatilin ardından döndük yine işimizin başına.. Tatil dedim ama pek de tatil sayılmazdı aslında.. Annem ve babama çok şükür ki 5 senenin ardından hac çıktı, onları hacca göndermeden önce yapılacak hazırlıklar konusunda biraz mesai yaptık :) Gözümü kapatınca gözümün önünden paketlenecek seccadeler, tespihler geçiyor inanın :) Ama Allah herkese nasip etsin insallah, bunlar işin balı kaymağı sayılır sonundaki sevabı düşününce.. Hayırlısıyla gider, tertemiz, günahsız gelirler inşallah..

Bugün size uzun süre önceden hazırlıklarına başladığım, bir süre önce tamamladığım, ancak ve ancak yapılan kişiye sürpriz olması hasebiyle yayınlanamayan bir grup siparişimi yayınlayacağım..

Sipariş sahibi yine sevgili kuzenim, ikinci ablam, Tubişim.. Sipariş edilen kişi ise, hayatta kimseyi kırmadığına emin olabileceğim kadar naif, temiz kalpli, minicik tefecik ama boyunun en az 5 katı kadar azimli Nurten'cim :) Nurten ve Tuba aynı kaderi paylaşarak, başörtüsü yasağı nedeni ile buradaki üniversite hayatlarına son vermiş ve Almanya'da öğrenimlerine devam etmeye karar vermişlerdi. Şimdilerde ise her ikisi de öğrenimlerini (fazlasıyla iyi derecelerle) tamamladılar.. İkisini  (ve onların nezdinde aynı kaderi paylaşan diğer arkadaşlarını) derinden ve saygıyla tebrik ediyorum...

Tubişim benden mor renkli birkaç hediye yapmamı istedi, ben de ona göre birşeyler tasarladım.


İşin içine "mor" girince, Mor Ülke'siz de olmaz tabii.. Mor bir önlükle başladık çalışmalara :) Önlüğün sadece içinde "benli" fotoğrafını çekmişim, bu nedenle alın size benden bir poz :)




















İkinci olarak amerikan servis ve bardak altlığı yapalım dedik keçeden... Zaten hep aklımızda kelebek desenli birşeyler yapmak vardı mor ülke için, kısmet bugüneymiş :) Mor-fuşya kombinli amerikan servis ve bardak altlıkları da bunlar oldu...

 


Üçüncü sırada bir duvar saati vardı... Ama Nurten'e özel bir duvar saati olmalıydı, oldu da :) Saatin zembereği tamamen dekoratif amaçlı olsa da çok sevimli geldi benim gözüme :)

Not: Altta sallanan tavuğun zeminini balsa ağacından kendi ellerimle kestiğimi de belirtmeden geçemeyeceğimmmm :))




Son sırada ise bir anahtarlık vardı.. Tubişim gayet saf duygularla benden bir anahtarlık istedi ama ben bir coşa geldim size anlatamam. Uzun süredir yapmayı planladığım taş duvarı yapmaya and içtim bu sefer.. Araştırdım ve sonunda http://ozdenceyhan.blogspot.com/ blogunun sahibi sevgili Özden Bey'in ayrıntılı anlatımı sayesinde taş duvarımı da yaptım :) Diğer objelerden bank ve üzerindeki-yanındaki saksılar http://www.zetatolye.com/ sitesinin sahibi sevgili Esra Hanım'dan.. Seferihisarda arayıp tarayıp buldum kendisini :) Gerçekten çok samimi karşıladı beni sağolsun, dükkanında az malzeme kalmış olsa da (yaptıkları hemen satılıyor çünkü :) ) olanların tümünü hayranlıkla izledim, birkaç tane de aldım... Kendisine de söyledim böyle bir anahtarlık tasarladığımı.. Hatta o zaman mor salkımları gerçek çiçeklerden yapmayı planladığımı da söylemiştim ama malesef çiçek alacak vaktim olmadı, o yüzden bu sefer de hamurla ve dekopajla idare etmek durumunda kaldım... Anahtarlık bittikten sonra uzun süre içime sinmeyen birşeyler olduğu için beklettim ve sonunda çiti de ekleyince tam istediğim gibi oldu... Amaaaa akıllı ben çit yaptıktan sonra fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için çitsiz oldu fotoğraf :( Bu kadar laftan sonra işte anahtarlık karşınızda :)
Ben çok sevdim kendisini, inşallah sizler de beğenirsiniz, en önemlisi Nurten de beğenir inşallah :)



İşte ikinci yurtdışı sevkiyatımın muhteviyatı da bu şekildeydi.. Tubişimin meşakkatli kuryeliği sonunda sahibine ulaştı çok şükür...

Nurten'cim, yaptıklarım yüzünde minicik de olsa bir gülümsemeye sebep olduysa ne mutlu bana... Baktıkça, kullandıkça güzel günlerini hatırlatması, acılarını biraz da olsa hafiflemesi dileği ile... İnşallah evinde ziyaretine de gellir, canlı canlı görürüm yaptıklarımın evindeki yerlerini:)

Sevgiler



5 yorum:

  1. Merhaba yapılan bütün işler çok güzel ve şık ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hn çok teşekkür ederim, beğenilmek çok motive ediyor :) Sevgiler...

      Sil
  2. Merhabalar.bizde sipariş verebiliyormuyuz acaba

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.bizde sipariş verebiliyormuyuz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii verebilirsiniz. Hangi ürünle ilgilenmiştiniz acaba?

      Sil

Blogum kaç kez görüntülendi?

İzleyiciler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...