17 Mayıs 2012 Perşembe

Mini Mini Birler, Çalışkan İkiler...

Artık kafamda sürekli daha ne yapabilirim düşünceleri gezerken, arkadaşlarıma hediye olarak bu tablolardan yapabilirim demeye başladım. Bahane değil mi, bişeyler yapma fırsatı oldu bana da işte. İlk olarak biricik, tek tanecik, diğer yarım ablamın (kendisinin ismi Ebru'dur :) arkadaşı olması hasebiyle tanıdığım Nilüfer'in yeni doğan bebeği için bir kapı süsü yapayım dedim.. İşte böyle birşey çıktı ortaya...




İnşallah bebeğini güzel günlerde, sağlıkla büyütürsün Nilüfer :)


Sonra yaptığım bu panoyu gören sevgili arkadaşım Emine Özbek (her koşulda en büyük destekçilerimden, vazgeçilmezlerimdendir kendisi) benim yeğenlerime de yapar mısın bu panolardan dedi.. Yapmaz mıyııııııım? Yaptım tabi... Kendisinin sevgili kızı Alya ve yeğenleri Elif Duru ve Metin Poyraz içinde panolar yaptım... Ama Alya'nınkini fotoğraflamayı unutmuşum :( Artık bir ara bana fotoğrafını çekip yollarsınız ben de yayınlarım olur mu Emine Hanım :)





Sonra da ben içimden gelerek sevgili arkadaşım Melda'nın şirin mi şirin, yaramaz mı yaramaz, seytan tüyü mevcut kızına, hasta olduğu Caillou (Kayyu) resmi olan bir pano yaptım.



Ama bu mutluluğa değmez miiii? Şirin şebelek seni :) Baksanıza :)



Aaa unutuyordum... Bir de Utku var tabii.. Canım arkadaşım Nihal'in sevgili oğlu için yaptığım bir çalışma da oldu bu arada...

Ama bu çalışmadan önce bahsetmem gereken önemli bir konu var. Konumuzun ismi "Şeyda Avunduk Budak"... Kendisini Ece Aymer Craft House İzmir Şubesinin sahibi olarak tanıdım (tanıdım dediğim de sadece facebook'tan takip aslında :) ) Gerçi şimdi Ece Aymer'le ayrı ayrı yollarına devam ediyorlar ama yine son sürat güzel eserler çıkarmaya devam tabii. Şeyda Hanım'ın atölyesini, yaptığı ve yaptırdığı güzel çalışmaları Boyacı Kedi blogundan izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Benim bahsetmek istediğim ise kendisinin yardımseverliği ve sevecenliği.. Kendisi sadece facebook'tan listesinde ekli olan ve tanımadığı birinin her türlü sorusunu bıkmadan, usanmadan, tüm içtenliği ile ve tüm detaylarıyla cevaplayacak kadar geniş yürekli bir insan... Şeyda Hanım eskitme nasıl yapılır? Şeyda Hanım ben bunun üzerine neyle yazı yazarım? Şeyda Hanım o yaptığınız süper ben nasıl yaparım? Şeyda Hanım onları nereden aldınız? Yaaaaaa okurken bile bıkıyor değil mi insan? Ama kendisi bıkmıyor, bıkmadan cevaplıyor işte.. Şeyda Hanım size teşekkürlerimi her zaman bir borç bilirim. İzmir'e ilk geldiğimde mutlaka sizi ziyaret etmek isterim. Sevgilerimi gönderiyorum size buralardan :)

İşte Utku için yaptığım panoyu Şeyda Hanım'ın yaptığı çalışmalardan esinlenerek yaptım. Panoyu Şeyda Hanım İzmir'den ham olarak gönderdi, eskitmeyi de mumla nasıl yapacağımı detaylı detaylı anlattı. Bunlara bir de herbirşeyi beceren sevgili Sibel'in ördüğü patikler de ekleninceeee, işte bu çıktı ortaya :)




Zor kazanılan zaferimiz Utku'muzu güzel günlerde, mutlulukla büyütürsün inşallah canım arkadaşım.. Gerçi kendisi büyüdü bile ama :) Baksanıza haksız mıyım?


Herkes sevgi ile, güzel günlerde kullanır umarım benim aşkla yaptığım panoları...

Sevgiler...


1 yorum:

  1. Duygu Hanımcım
    Çok teşekkür ederim,çok zarifsiniz.Yaptığınız herşeyde sizin gibi cici bici.
    Ne zaman isterseniz,zevkle yardımcı olurum.İzmir e geldiğinizde de mutlaka beklerim.Çok çok öpüyorum.Sevgiyle kalın...
    Boyacı Kedi

    YanıtlaSil

Blogum kaç kez görüntülendi?

İzleyiciler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...